Over mij

Mijn naam is Karin Gijssen. Ik ben communicatieadviseur en mindfulnesstrainer/-coach.

Ruim acht jaar geleden ben ik begonnen met mediteren en yoga. Ik had hier enorm veel baat bij en ontdekte dat het, behalve het tegengaan van stress ook vooral een verrijking was van alle ervaringen in het leven.

In de huidige maatschappij, waarin we voortdurend bloot staan aan een overvloed aan prikkels, neemt de behoefte aan bezinning en verstilling toe. Mindfulness is een toegankelijke manier om kennis te maken met meditatie en het oefenen van de aandacht.

Om me verder te verdiepen, heb ik in juni 2018 de post-academische opleiding tot mindfulnesstrainer in het Radboud Centrum voor Mindfulness in Nijmegen afgerond. Daarmee ben ik categorie 1 trainer en lid van de Vereniging voor Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen.

Logo VMBN